Smaragd Kupa 2022

Július 2-án a Smaragd Kupán vett részt a csapat, ahol nagyon szép eredmények születtek minden kategóriában. Kezdő mini jumping 1. futamában Kubinyi Edit és Guru 3, 2. futamában, Antalné Gyánti Nikolett és Mogyoró szintén 3. helyezést értek el. Kezdő maxi 2. futamában Koczok Katalin és Tücsök egy szépen csillogó ezüstérmet szereztek. Ezután jöttek a szintes futamok. A2 mediumban Nagy Petra és Fanni 2. helyet, J2 maxiban Sanyó Zsolt és Rudolf 3. helyet húztak be. A nap végén kerültek sorra az A1-es versenyzők, ahol maxiban Bardi Gyula és Chili mindkét futamban 2. helyezést értek el. Nagyon hosszú nap volt, a meleg embert, kutyát megviselt mégis mindenki igyekezett tudása legjobbját mutatni. Köszönjük Bíró Zsófi és Varga Attila bírálatait és a Smaragd Sportegyesületnek a tőlük megszokott nagyszerű szervezést. 🥳👏🏃‍♀️🏃‍♂️🥈🥉

 

DOGSFORT MAJÁLIS

2022. május 1-jén középhaladó csapatunkkal ellátogattunk a Dogsfort Kutyaiskolában megrendezésre kerülő versenyre, ahol kifejezetten hivatalos rendezvényen még nem indult zsenge és kezdő párosok próbálhatták ki tudásukat mind technikailag, mind mentálisan. Büszkék lehettünk mindenki pályamunkájára, kitettek magukért a párosok, nagyon szép futamokat produkáltak. Többüknek ez volt az első megmérettetése, így érthető volt a hatalmas izgalom 🙂 Mindent szokni kell, a több órás utazást, hogy a kutyáknak pihenniük kell a futamok között, az idegen helyet és akadályokat. Szerencsére ezek senkinek nem okoztak problémát. Nem állunk meg, gyakorlunk tovább és jöhet a következő verseny. Köszönjük a szervezőknek az ajándékokat, Biró Zsófinak a nagyszerű pályákat. Gyönyörű helyen található az iskola és tényleg nagyon színvonalas volt a szervezés.
Csapatunkat képviselte: Zsenge mini kategóriában - Dede Nikolett és Zsömi, Dr. Bukovinszky Katalin és Nudli, Kubinyi Edit és Guru, zsenge midiben - Hajdu Anna és Kira.
Kezdő mini kategóriában: Antalné Gyánti Nikolett és Mogyoró, kezdő maxiban - Koczok Katalin és Tücsök.
Nagyon jól éreztük magunkat, kell egy csapat ehhez a sporthoz és nálunk mindig fergeteges a hangulat!!! 🥳
HAJRÁ DASZE, HAJRÁ AGILITY!

MEOE SZÖVETSÉGI Kártya IGÉNYLÉSE

Egyesületünknél is a megszokott módon vehettek 2022-es szövetségi kártyát, melynek ára 7000 Ft.

KÁRTYA IGÉNYLÉSE  unnamed

GYULAI HÉTVÉGE SIKEREKKEL

Ápr. 9-10-én került megrendezésre a XXVI. MEDIVID Agility Kupa és XVII. ParAgility Kupa, melyen a DASZE versenyzők is indultak egyéni és csapat futamban egyaránt. A gyulai csapat versenyszervezése hagyományosan körültekintő, színvonalú versenyzési lehetőséget biztosítanak a résztvevőknek és nézőknek is. Ebben az évben a versenyt a Para Dance Company bemutatója nyitotta meg. A kétnapos verseny során, a szintes egyéni, az open, a csapatverseny és a paragility futamok pályáit, Jiřina Máčková (CZ) és Bíró Zsófi (HU) elismert nemzetközi bírók tervezték és bírálták. A pályák nehézségei foka, technikai megoldásai, a talaj csúszósága próbára tette a párosok koncentrációját, tudását, gyorsaságát. Versenyzőink, Ujvárosi Vivien Stukkerrel, Sanyó Zsolt Nafiával nagyon szépen teljesítettek, szép technikai megoldásokat, örömteli agilityt láthattunk tőlük. Sanyó Zsolt Rudival az előző évek dobogós helyezéseinek hagyományát folytatva, ebben az évben A2-ben is dobogón állhattak. A2 agility 2. hely és jumping 4. hely eredményeként, 27 maxipáros között összetett bajnokok lettek. A párosaink szép teljesítménye köszönhető a versenyen ott is szurkoló csapattársainknak, kísérőinknek. Örömmel láttuk, a tapasztalt párosok mellett, a sok lelkes és fiatal kezdő és szintes agility versenyzőt, a fajták változatosságát, jó volt találkozni, beszélgetni a régi agilitys barátokkal, ismerősökkel. Biztos, hogy 2023. ápr.15-16-án a DASZE csapat megint Gyulán lesz!

MEOE SZÖVETSÉGI Kártya IGÉNYLÉSE

SZÖVETSÉGI 21

Alkategóriák