Edzés - 2019. december 22.

191222 edzes

Békés ünnepeket!

daszekari

Verseny Nagyváradon

November 16 - án csapatunk hat tagja versenyzőként vagy szurkolóként, a Nagyváradon megrendezésre került agility versenyen vett részt. Az A0 (kezdő) versenyzők 2 jumping, az A1-2-3 párosok pedig 2 agility és 1 open jumping futamban próbálhatták ki tudásukat. A verseny zárásaként pedig minden páros, kúszók kombinációjából kialakított akadálysoron mérethette meg magát. A barátságos, jó hangulatú versenyen szlovákok, magyarok és románok, 5 agility klub versenyzői vettek részt. Varga Attila bíró pályái technikai tudást, gyorsaságot igényeltek a résztvevőktől. Szép eredményekkel zártuk a napot. A0 összetett 1.hely Barna Zoltán és Joy, A1 összetett 3.hely Ujvárosi Vivien - Stukker, kúszóverseny mini-midi futamában Boróczkiné Kati - Nafia 2. hely, Barna Zoltán - Joy 3. hely.

Gratulálunk párosaink eredményeihez!

Zoli és Joy Joy Vivien és Stukker Stukker Kati Nafia Zoli Joy Nafia

MIKULÁS KUPA

December 8-án egyesületünkhöz is megérkezett a Mikulás. Ahhoz, hogy ajándékot osszon, különböző ügyességi feladatokat kellett végrehajtani. Minden páros egyedi technikával dolgozott és mindenki nagyon ügyes volt, vagyis járt az ajándék. Nagyon jól sikerült délelőttöt töltöttünk együtt, adott volt a jó hangulat, nevetés, finomságok az asztalon. Várjuk a következő lehetőséget, hogy újra együtt tölthessünk egy ilyen különleges napot!

miku 191208

Meoesz szövetségi tagkártyák

MÁR IGÉNYELHETITEK A 2020-AS SZÖVETSÉGI TAGKÁRTYÁKAT! szövetségi 2020

- A kártyák változatlan áron 5.500Ft-ért vásárolhatók meg.

- A  rendelést követően postázzuk is azoknak, akik már meg szeretnék újítani tagságukat, vagy neveznek a következő éveleji versenyekre.

- Figyeljetek arra, hogy a januári hivatalos agility versenyeken csak az új tagkártyával rendelkezők indulhatnak! 

 KÁRTYA IGÉNYLÉSE

Bővebb információ itt!