DASZE Tagok karácsonya 2020

Rendkívüli intézkedések

jogrend

Agility Oktoberfest

Október 3-4-én a Sportkutya Rehabilitációs Egyesület által megrendezett Agility Oktoberfest vizsga és verseny rendezvényén Nagy Petra Fannival, Ujvárosi Vivien Stukkerrel, valamint Sanyó Zsolt Rudival vettek részt. Mindannyian nagyon szép futamokat teljesítettek. Vasárnap Zsolti és Rudi gyűjtötték a bronzérmeket: open agility, jumping 1, majd bejutva a fináléba már csak megszokásból ott is 3. helyezést értek el. Mindhármukra büszkék vagyunk! Jöhet a következő megmérettetés ? ???

Open Agility jumping 1 Zsolti és Rudi 10

DASZE CSALÁDI NAP

Október 4-én az Állatok Világnapján együtt töltöttünk egy jó hangulatú napot kedvenceinkkel. Köszönjük minden résztvevőnek és családtagnak, négylábú társainknak, hogy aktív, játékos jókedvetekkel teljessé és emlékezetessé tettétek ezt a rendezvényt. ? A szakácsainknak a bográcsos finomságokat, a slambucot és a lecsós csirkemájat, valamint mindenkinek a finomabbnál finomabb süteményeket. Kutyajó nap volt ?

csaladinap 20

Egri Kutyasport Központ Őszi Vizsga

Szeptember 20-án az Egri Kutyasport Központ őszi vizsgáján Csordásvölgyben vettünk részt kezdőinkkel egy családias, nagyon jó hangulatú idegenpályás edzésen. Mindenkire büszkék lehettünk, mert nagyon szép pályamunkákat teljesítettek a maguk kategóriájában. A szervezők egyéniben helyezéseket nem osztottak, de volt csapatfutam (sorsolás alapján lett összeállítva) és idegen kutyával való futás, ahol már konkurálhattak éremért a külső résztvevők is. Köszönjük a lehetőséget és a bírálatot Kovács Áginak, valamint az isteni pizzát Költő Kristófnak. Nagyon jól éreztük magunkat ?

Idegen kutya Csapatverseny

CsoportDASZE