TordasZoo Mikulás Muri

2021. december 5-én megrendezett TordasZoo Mikulás Muri rendezvényén Dr. Volosinovszki Vanda és Mimóza medium A1 kategóriában 2. helyet értek el ? Büszkék vagyunk rájuk, csak így tovább!

Köszönjük a Skyball KSE csapatának a szervezést és Halász Ildikónak a nagyszerű pályákat!
HAJRÁ!!!

KRAFT VIZSGA

? Újabb szép versenyeredmények! ????
November 28-án 8 párosunk a Kraft Vizsga agility versenyen képviselte a DASZE csapatát.
Délelőtt két A2-es versenyzőink próbálhatta ki tudását, 1 jumping és 2 agility futamban Juraj Ruža (SK) jumping, Szoboszlai Erika (H) agility technikás vizsgapályáin.
Délután hat A1-es versenyzőink, Juraj Ruža bíró 3 agility pályáján futhattak a szép eredményeként, a szintlépésért, az agility öröméért.
Minden párosunk dicséretet érdemel a pályamunkáért, versenyen nyújtott teljesítményért, az elért eredményeikért.
? Árész, Nox, Fanni, Nafia, Jucus, Rudi, Stukker, Chili?
Bardi Gyula és Chili, valamint Sanyó Zsolt és Nafia hibátlan futamukkal pedig az A2-es szintre léptek.
Dobogósaink: Nagy Petra ~ Fanni jump.2. hely, Vig Vivien ~ Árész agility 2. és 3. hely, Sanyó Zsolt ~ Nafia agility 2. hely, Bardi Gyula ~ Chili agility 3. hely.
GRATULÁLUNK! HAJRÁ DASZE! HAJRÁ AGILITY! ?
Petra és Fanni J2 Árész és Vivi SA1 2 Árész és Vivi SA1 Zsolti és Nafia MA1 Gyuszi és Chili LA1
 
 
 
 

DASZE HÉTVÉGE

Egy hosszú hétvégét töltöttünk Bánhorvátiban október 30 - november 1. között. Három napon keresztül gyönyörű, meleg, napsütéses időben túrázhattunk akadályokat is leküzdve, majd hazaérve a Bánvölgye Vendégház vendégszeretetét élveztük. Volt ott minden, szauna, kemencés ételek, majd este nagy beszélgetések, játékok sok nevetés. 18 kutya élvezte a kirándulásokat, a ház körüli hatalmas területet és dőltek ki estére a jó levegőtől és a folyamatos nyüzsgéstől. 5 hónapostól 12,5 éves korúak örültek, hogy együtt lehetnek, egy falkát alkotva ? Ebben az évben már negyedik alkalommal jártunk ott és biztosan megyünk jövőre is! ??????

Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, tőlünk csillagos 10-es a vendégház és a vendégvárók kedvessége, szeretete. Szavak helyett beszéljenek a fotók és a videók amiket köszönünk Szabó Antalnak, aki

lelkesen dokumentálta közös élményeinket.

DASzE ❤️

TordasZoo Őszi Muri

2021. november 21-én ismét egy megmérettetés. Részt vettünk TordasZoo Őszi Muri rendezvényen ahol nagyszerű eredmények születtek

? Nagy Petra Fannival medium A2 futamban 1. helyezést, open jumpingan pedig 2. helyet értek el, Nagyon büszkék vagyunk rájuk, suhannak az A3 felé. Kubinyi Edit és Nox mini A1 kategóriában a dobogó első fokára állhattak fel ?
Nagyon jó hangulatú volt a rendezvény, köszönjük Szabó Istvánnak és a Skyball Flyball Team-nek a szervezést, igazán nagyszerűre sikeredett, Szederkényi Viktória bírónőnek az egész napos munkát és szuper pályáit, nem kellett hosszú időt várni a pályaépítésre, pörgött, így még mi is hazaértünk időben Gyúróról!!! ?
Megyünk legközelebb is! ????

Bing Agility Kupa

HAJRÁ DASZE! HAJRÁ AGILITY!

Október 2-án Békéscsabán, a BING Agility Kupa versenyen képviselte Egyesületünket kis csapatunk - Bardi Gyula - Chili, Nagy Timi - Jucus, Nagy Petra - Fanni, Ujvárosi Vivien - Stukker, Sanyó Zsolt -Rudi és Nafia (Boróczkiné Bana Kati). A csarnokban rendezett verseny pályáit Veres Viola bírónő rakta, ami keményen megdolgoztatta és próbára tette minden méretosztályban és szinten a párosokat. Csapatunk tagjainak eredményeire nagyon büszkék lehetünk, mert a szép futamrészeken túl, három párosunk dobogós helyezésének is tapsolhattunk.
Érmeseink: A2 jumping Nagy Petra és Fanni 2. hely
A1 agility II. Sanyó Zsolt és Rudi 1.hely, Bardi Gyula és Chili 2.hely
Gratulálunk Sanyó Zsoltnak és Rudinak, mert az eddig elért eredményeik után, A2 szinten folytathatják versenyzésüket!