Eredményekben gazdag hétvégén vagyunk túl!

Csapatunk kettészakadt, így egyik része Gyulán a XXV. Medivid Agility Kupán vettek részt augusztus 15-16-án, másik része pedig Verőcén a Dunakanyar Agility kupa "21" II. rendezvényén.
Gyulán Sanyó Zsolt Rudival a két napos versenyen lassan megszokott módon nagyon sikeresen szerepeltek, A1 maxi 2. hely, a két nap futamai alapján összetett 2. helyezést értek el, Ujvárosi Vivien és Stukker sok kihagyás után végre tudnak újra rendszeresen edzeni és már meg is látszik a gyümölcse, egyre összecsiszoltabban siklanak a pályákon!
Verőcén augusztus 15-én Bardi Gyula és Chili A1 maxi 2. hely, Nagy Petra és Fanni J1 medium 1. hely, A1 medium 2. hely, összetett 1. hely, Kubinyi Edit és Nox J1 mini 1. helyen zárták a forró nyári napot. Nagy Timi és Juci első szintes versenyükön helyezést most nem értek el, de nagyon szép futamokat mentek együtt!
Nagyon büszkék vagyunk mindenkire, köszönjük a szervezőknek és a bíróknak a szuper pályákat, remélhetőleg még sok megmérettetésben lehet részünk a közeljövőben is! ?
Bírók Gyulán: Szilágyi Anita, Zsofi Biro, Verőcén: Viola Veres
Kutya Akadémia, Gabriella Román, Tímea Kolompár ❤ ?
Rudi és Zsolti Rudi összetett A páratlan páros Rudi Petra és Fanni A1 Petra és Fanni J1 Petra és Fanni összetett Gyuszi és Chili A1 Edit és Nox J1 Csapat Kutyák