Kraft Kupa

December 18-án csapatunk egy része Tárnokra kirándult ez évi utolsó versenyünkre. A kezdők indították a futamok sorát, ahol nagyon jó pályákon mutathatták meg a lányok milyen sokat fejlődtek. Szuperek voltak Antalné Gyánti Nikolett és Mogyi dobogó 3. fokára is felfutott az első pályán. Katalin Bukovinszky és Nudli éppen csak lecsúszott. Majd az A2-ek harcoltak mindkét pályájukkal. Nagyon nehezek voltak de Nagy Petrát és Fannit ez sem rettentette el, egy első és egy második helyet zsebelhettek be. Jó volt a szervezés, de főleg csapatunk hangulata, mára talán már ki is olvadtunk. ?

 

 

MEOE SZÖVETSÉGI Kártya IGÉNYLÉSE

Egyesületünknél a megszokott módon vehettek 2023-as szövetségi kártyát, melynek ára 7000 Ft.

KÁRTYA IGÉNYLÉSE      unnamed

Állati Nagy Verseny

Szeptember 17-én részt vettünk a Smaragd SE által rendezett versenyen. Bírók Káli Anita és Korán Csaba voltak. A kicsit hűvös időjárás mellett nagyon szép eredmények születtek. Kezdő mini kategóriában - Kubinyi Edit és Guru hibátlan futással 3. hely, Vangerné Dr Bukovinszky Katalin és Nudli hibátlan 4. hely, Antalnè Gyánti Nikolett és Mogyi 5, Koczok Katalin és Tücsök maxi kategóriában 4. helyet szereztek. Szintes medium jumping 2-ben Vig Vivien Roxána és Nafia 3-ként állhatott a dobogóra, Nagy Petra és Fanni 5. hely, Vig Vivien Roxána A1 mini kategóriában Árész nevű kutyájával két ezüst érmet zsebelhettek be.

Nagyon hosszú nap volt, hajnaltól estig, köszönjük a bíztatást azon csapattársainknak akik az egész napot végigdrukkolták és mindenkinek gratulálunk akik szép eredményeket és megoldásokat produkáltak a futamokban.
Nagyon jó csapatként együtt tölteni a napot!!! ?????

DogFlow Őszi Agilty Vizsga

Október első szombatján - Egyesületünkből - Árész és Nafia, Budakeszin a DogFlow arénában, részt vett az A1 és A2 versenyzőknek meghirdetett Agility vizsgán. A 10 A1 mini páros délelőtt a Nagy Vera, Korán Csaba és Szilágyi Anita bírók technikás agility pályáin mérhette meg tudását. Árész a hajnali utazás miatt, egy kicsit álmosan kezdett, de ezen átlendülve sikerült egy 4. és 5. helyet elérniük. A hibátlan agility futamukkal pedig teljesítették a szintlépés feltételét, és most már Árész is az A2 mini versenyzők csapatába lépett. GRATULÁLUNK Víg Viviennek és Árésznak, további szép eredményeket és örömteli versenyzést kívánunk nekik! A 12 A2 midi versenyző du. fél három után lépett először pályára. Ők Szilágyi Anita és Nagy Vera agility és Korán Csaba jumping pályáin futhattak, amik nem kis technikai tudást, gyorsaságot kívánt meg a versenyzőktől. Nafia és Vivien együtt új versenyzői páros, ez volt a második közös versenyük. A hibátlan 2. agility futamukkal a dobogó 3. fokára állhattak, így egy lépcsőfokkal közelebb kerültek az A3 szint eléréséhez. Szép volt Vivien és Nafia, csak így tovább!

 

 

 

 

IV. Adrenalin Ifjú Reménységek Kupa

Ifjú párosunk Szabó Viktória és Hetti részt vettek szeptember 11-én az Andrenalin Agility Team szervezésében megrendezett IV. Adrenalin Ifjú Reménységek Kupán. Két zsenge futamban vettek részt, mindkettő hibátlan lett és az egyikkel felálhattak a dobogó 3. fokára! Nagyon büszkék vagyunk rátok, még sok szép eredményt és rengeteg élményt kívánunk nektek! ???