Július 7-én újra útra kelt csapatunkból Lana- Dina- Quimby - Zsömi - Jaylah és Nafia hogy Hajdúböszörményben Erzsébet táboros gyerekeknél tegyünk látogatást.

A bemutatónk különlegessége az volt, hogy SNI-s (közepesen és súlyosan sérült) gyerekek tábori programján vehettünk részt. Mivel ők sajátos nevelést igényelnek, így fontosnak tartottuk hogy a gyerekek és a kutyáink között közvetlen kapcsolat alakuljon ki, bár többen közülük kutyás terápiás foglalkozáson vesznek részt az oktatási évben. Ezért már a bemutatónk elején a kutyáink simogatásos köszöntésével, ölelésével igyekeztünk érzelmileg közvetlen kapcsolatot teremteni a gyerekekkel, oldani ha valakiben félelem lenne.
Az ismerkedés után, rövid engedelmes feladatokkal mutattuk meg kutyáink fegyelmezettségét, majd ezt követően az ügyességi trükköket már ujjongással, tapssal jutalmazták a gyerekek. Az agility pályán bemutatott feladatainkat érdeklődéssel figyelték és segítséggel ők is futhattak "irányíthatták" kutyáinkat. A bemutató végére már minden kutyusunkat barátjuknak nevezték, sétáltatták őket pórázon, trükköket kértek tőlük, simogatással, öleléssel, jutalom falatokkal kedveskedtek nekik.
Köszönjük a hajdúböszörményi Erzsébet táborban dolgozó nevelőknek a meghívást, a gyerekeknek a felénk és kutyáink felé áradó szeretetet.