Szövetségi Kártya igénylés menete

  • 2016. január 01-től minden hivatalos agility versenyen csak olyan nevezők indulhatnak, akik rendelkeznek az adott évre érvényes MEOESZ Szövetségi kártyával. Ez a feltétel vonatkozik a kezdő kategóriában induló versenyzőkre!
  • Egyesületünk mivel szerződött partnere a MEOESZ-nek, így a Szövetségi kártyát rajtunk keresztül is megvásárolhatjátok, mellyel az agility versenyeken kívül kiállításokra is nevezhettek.

Szövetségi kártyát Egyesületünkön keresztül a következő módon igényelheted:

1. Töltsétek ki a következő adatlapot.  

2. A megjegyzés rovatban kérjük jelezd, ha sürgősen szükséged van a kártyára!

Erre azért van szükség mert, ha éppen nincs szabad kártyánk kb. 8-10 nap az átfutási idő, mire az újonnan rendelt kártya megérkezik.

3. Egyesületünknél a Szövetségi kártya ára 10000Ft.

Ez magába foglalja a MEOESZ kártya árát -6.000Ft, valamint egyesületünk -4.000Ft támogatói díját.

4. A kártya árát utalással, vagy egyeztetés után személyesen is rendezheted. Utalás során a megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni – kinek a részére történt a befizetés.

5. Utalás esetén: - Debreceni Agility Szabadidősport Egyesület  ERSTEbank: 11993001-06289285-10000001

- A szövetségi kártyák elektronikus formában vannak, amit emailen küldünk az igénylőnek el, annak aktiválására már nincs szükség.

- Versenyzőként a dogresultra mindenkinek magának kell feltölteni és aktualizálni a profilján az érvényesség évét.

Január 1-jén minden felvezető a dogresulton nem hiteles státuszt kap, hitelessé az érvényes kártya feltöltésével és az érvényességi év aktualizálásával válik. A következő évtől csak ASB hiteles felvezető nevezése fogadható el a versenyeken. (Az ASB kérése, hogy ezt csak 2024. január 1. után tegyétek meg a rendszerben.)

- Ha tenyésztéssel is foglalkozol, és kiállításokra is jársz a kutyáddal, a nálunk megvásárolt szövetségi kártya a nevezésnél ott is elfogadásra kerül.

- Az űrlap kitöltése fizetési kötelezettséggel jár, melyről elektronikus számlát állítunk ki és küldünk a kártyát igénylő számára.

- Fizetni az egyesületünk számlaszámára, vagy egyeztetés után személyesen készpénzben is lehetséges.

Köszönjük hogy megtiszteltél bennünket a bizalmaddal és a szövetségi kártyádat nálunk vásároltad meg, valamint hogy támogattad egyesületünket a működésében.

 

Egyesületünknél is a megszokott módon vehettek 2024-es szövetségi kártyát, melynek ára 10000 Ft.

KÁRTYA IGÉNYLÉSE  unnamed

Köszönjük, hogy a Szövetségi kártyádat nálunk vásároltad meg! Örömteli kutyázást és sikeres versenyzést kívánunk!