Szövetségi Kártya igénylés menete

  • 2016. január 01-től minden hivatalos agility versenyen csak olyan nevezők indulhatnak, akik rendelkeznek az adott évre érvényes MEOESZ Szövetségi kártyával. Ez a feltétel vonatkozik a kezdő kategóriában induló versenyzőkre!
  • Egyesületünk mivel szerződött partnere a MEOESZ-nek, így a Szövetségi kártyát rajtunk keresztül is megvásárolhatjátok, mellyel az agility versenyeken kívül kiállításokra is nevezhettek.

Szövetségi kártyát Egyesületünkön keresztül a következő módon igényelheted:

1. Töltsétek ki a következő adatlapot.  

2. A megjegyzés rovatban kérjük jelezd, ha sürgősen szükséged van a kártyára!

Erre azért van szükség mert, ha éppen nincs szabad kártyánk kb. 8-10 nap az átfutási idő, mire az újonnan rendelt kártya megérkezik.

3. Egyesületünknél a Szövetségi kártya ára 7000Ft.

Ez magába foglalja a MEOESZ kártya árát -4.000Ft, valamint egyesületünk -3.000Ft támogatói díját és az ügyintézés és postaköltséget.

4. A kártya árát utalással, vagy egyeztetés után személyesen is rendezheted. Utalás során a megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni – kinek a részére történt a befizetés, - Szövetségi kártya -4.000Ft, - DASZE támogatói díj 3.000Ft.

5. Utalás esetén: - Debreceni Agility Szabadidősport Egyesület  ERSTEbank:11993001-06289285-10000001

Egyesületünk ezután kiállítja a névre szóló Szövetségi Kártyát  szkenelve az e-mail címedre elküldi. Ezt követően a kártyádat Egyesületünk a MEOESZ rendszerében aktiválja és ezzel érvényessé is válik a kártyád az adott évre. Amint megkaptad a kártyádat és a visszaigazoló e-mailedet, az ASB honlapján leírtaknak megfelelően regisztráld a Szövetségi kártyádat! A Szövetségi kártyát vagy annak másolatát, tartsátok a teljesítmény könyvben, ha kiállításra neveztek oda is vigyétek magatokkal, hogy szükség esetén bármikor meg tudjátok mutatni a regisztrációnál és annak érvényességét ellenőrizni tudják.

Köszönjük, hogy a Szövetségi kártyádat nálunk vásároltad meg! Örömteli kutyázást és sikeres versenyzést kívánunk!