Küldetésünk:

  • A kutyatartók kulturált kutyatartásra nevelése
  • Az Agility és más kutyás sportok (flyball, frizbi, obedience, dogdancing...) népszerűsítése Magyarországon
  • Kutyás sportolók szakmai segítése, versenyekre való felkészítése, továbbképzése, önköltséges tanfolyamok, szeminárumok szervezése
  • Sportversenyek, ismeretterjesztő bemutatók, foglalkozások szervezése, lebonyolítása
  • Kutyaterápiás foglalkozások tartása fiatal, idős, valamint beteg és lelkileg sérült emberek számára
  • Kapcsolattartás a hasonló céllal működő hazai és nemzetközi klubokkal, egyesületekkel, szövetségekkel, szakosztályokkal, intézményekkel.

Történetünk:

A kutyaiskola története egészen 1993-ig nyúlik vissza. A debreceni sportkutyázás Fejes Zsuzsanna munkájával kezdődött, amikor is kezdetben hárman, Nagy János - Jani bácsival - és Szűcs András - Bandival - képezték a belga juhászaikat agilityre. Egész kis érdeklődő csapat szerveződött körülöttük és 1997-től a MEOE szárnyai alatt beindult a hivatalos kutyaiskolai képzés és versenyszervezés.
Az élet és az igények úgy hozták, hogy 2002-ben kiváltunk az addigi MEOE-s keretekből és megalakult a DEBRECENI AGILITY SZABADIDŐSPORT EGYESÜLET. Évek hosszú munkájával sok tehetséges párost indított el az iskola a siker felé. A hazai és nemzetközi versenyeken gyakran álltak és állnak a dobogón ifjúsági és felnőtt versenyzőink. Ma is minden fontosabb debreceni kutyaiskolában megtalálhatóak azok a kiképzők és versenyzők, akik az  egyesületünknél - a DASZE-ban - kezdték a szárnypróbálgatásaikat.

Egyéb információk:

Egyesületünk neve: Debreceni Agility Szabadidősport Egyesület
Levelezési cím: 4032, Debrecen, Böszörményi út 101. 3/10
Email cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 Boróczkiné Bana Katalin egyesületi elnök  engedelmes, kezdő, középhaladó agility 

szombat

vasárnap

9:00

9:00 


Boróczkiné Bana Katalin egyesületi elnök
 Bardi Gyula, Nagy Tímea  agility  szombat 13:00   
 Bernád Tünde  engedelmes, kezdő  vasárnap 9:00   

Petneházy Emese

hoopers instruktor vasárnap 10:30 emese.jpg