Küldetésünk:

Történetünk:

A kutyaiskola története egészen 1993-ig nyúlik vissza. A debreceni sportkutyázás Fejes Zsuzsanna munkájával kezdődött, amikor is kezdetben hárman, Nagy János - Jani bácsival - és Szűcs András - Bandival - képezték a belga juhászaikat agilityre. Egész kis érdeklődő csapat szerveződött körülöttük és 1997-től a MEOE szárnyai alatt beindult a hivatalos kutyaiskolai képzés és versenyszervezés.
Az élet és az igények úgy hozták, hogy 2002-ben kiváltunk az addigi MEOE-s keretekből és megalakult a DEBRECENI AGILITY SZABADIDŐSPORT EGYESÜLET. Évek hosszú munkájával sok tehetséges párost indított el az iskola a siker felé. A hazai és nemzetközi versenyeken gyakran álltak és állnak a dobogón ifjúsági és felnőtt versenyzőink. Ma is minden fontosabb debreceni kutyaiskolában megtalálhatóak azok a kiképzők és versenyzők, akik az  egyesületünknél - a DASZE-ban - kezdték a szárnypróbálgatásaikat.

Egyéb információk:

Egyesületünk neve: Debreceni Agility Szabadidősport Egyesület
Levelezési cím: 4032, Debrecen, Böszörményi út 101. 3/10
Email cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Facebook oldalunk: http://facebook.com/agility.debrecen